Lichtjesavond

LICHTJESAVOND OP DE ALGEMENE BEGRAAFPLAATS IN GIETEN OP ZONDAG 7 NOVEMBER

Op de algemene begraafplaats in Gieten is op zondag 7 november een lichtjesavond georganiseerd door Uitvaartvereniging Gieten eo.

Deze lichtjesavond is bedoeld voor alle inwoners van Gieten die hun overleden geliefde willen gedenken en herdenken. Dit kon door middel van het plaatsen van een brandend kaarsje bij het graf, de urnenmuur of bij het strooiveld. Daarnaast was er gelegenheid om een kaartje op te hangen in de gedenkboom achter op de begraafplaats. Op deze kaartjes werden wensen of herinneringen geschreven. De kaartjes laten we hangen tot Kerst.

De begraafplaats was voor deze gelegenheid prachtig verlicht met fakkels, vuurpotten en kaarsen. In deze sfeervolle ambiance konden mensen via de verlichte paden over de begraafplaats lopen. Aan het einde van de route stond koffie, thee en warme chocolademelk klaar. De reacties van de aanwezigen waren zeer warm en positief.

UVV Gieten eo is voornemens dit jaarlijks in november te gaan organiseren, aankondiging is op het publicatiebord, in de Schakel, op de website en via posters in het centrum

“Liefde houdt niet op na de dood”

Heeft u vragen graag via de website een bericht sturen of telefonisch naar voorzitter Venema 261562